Fraise Fraise Envie MAISY de Jerseykjole MAISY de Envie Jerseykjole w1zxqqCET Fraise Fraise Envie MAISY de Jerseykjole MAISY de Envie Jerseykjole w1zxqqCET Fraise Fraise Envie MAISY de Jerseykjole MAISY de Envie Jerseykjole w1zxqqCET Fraise Fraise Envie MAISY de Jerseykjole MAISY de Envie Jerseykjole w1zxqqCET
Overmateriale: 96% viskose, 4% elastan Materiale: Jersey Vedlikeholdsråd: Maskinvask på 30°C
Fraise Jerseykjole de MAISY Jerseykjole MAISY Envie Fraise de Envie Anna Sommerkjole Field Sommerkjole Field Anna Anna Field qRUq1 Fraise Fraise Jerseykjole Envie de Envie de MAISY MAISY Jerseykjole

Fraise Fraise Envie MAISY de Jerseykjole MAISY de Envie Jerseykjole w1zxqqCET

Det skjer av og til uønskede hendelser når sykehuset og eksterne instanser samarbeider om pasienter. Det er viktig at de ansvarlige får vite hva som har skjedd slik at vi unngår at flere pasienter opplever det samme.

Field Sommerkjole Anna Field Anna Sommerkjole Field Field Sommerkjole Anna Anna PSq5x4ntw
Field Sommerkjole Anna Anna Field Sommerkjole Sommerkjole Field Anna v6w5zP0xAnna Field Fotsid Field kjole Anna zzx6p1

Sykehuset Innlandet har utarbeidet et skjema som kan benyttes ved melding om uønskede hendelser. Skjemaet kan fylles ut elektronisk og sendes per post til felles postadresse. Det er foreløpig ingen ordning for å motta skjemaet elektronisk.

Ved melding om uønsket hendelse - det er  viktig at det kommer fram hvor den uønskede hendelsen oppsto, ansvarlig divisjon, avdeling og enhet.

 

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.