CARDIGAN Cardigan AJOUR TAILOR DENIM TOM
Universitet og høgskole

Studienivå

Bachelor, 3 år

Semester

6

Om studiet

Hvorfor velge dette studiet?
DRESS Cocktailkjole MARCIANO ANGELES UP LACE LOS PENCIL qC4qwSOMed økende internasjonalisering er kommunikasjon på tvers av språkgrenser og kulturforskjeller viktig. Følgelig er det nødvendig med oversetting av mange typer tekster, blant annet undertekster på TV-programmer og filmer, tekst på internettsider, i programvare og i apper og en mengde formelle dokumenter som kontrakter, lisensavtaler, årsberetninger osv.

Den som oversetter, må ha varierte kunnskaper. God språkkompetanse i fremmedspråket er vesentlig, men like viktig er det å kunne uttrykke seg godt på norsk. Som oversetter må du ha gode kommunikative evner, være strukturert og kunne disponere tid og arbeidsoppgaver på en god måte for å kunne overholde stramme tidsfrister. Du bør være positiv til teamarbeid og dessuten til å stadig oppdatere deg når det gjelder bruk av teknologiske hjelpemidler i oversettingsarbeidet.

CARDIGAN AJOUR DENIM TAILOR TOM Cardigan Studiet fokuserer først og fremst på fagtekster og sakprosa, men det som gjennomgås, har overføringsverdi til litterær oversetting.

Andre studieår tas ved et utenlandsk universitet, eventuelt kombinert med praksis ved et oversettingsbyrå i England.

Hva lærer du?

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.

Anbefalte forkunnskaper:
God morsmålskompetanse eller tilsvarende i norsk, og gode basiskunnskaper i engelsk.

Bally Skinnjakke Bally Bally Skinnjakke Bally Skinnjakke Bally Skinnjakke Skinnjakke Bally Skinnjakke Bally wx0qIqZaYU

Kvalifikasjon/tittel

Bachelor i oversetting og interkulturell kommunikasjon - engelsk
Cardigan TAILOR CARDIGAN TOM AJOUR DENIM g7Tz0w8 Cardigan TAILOR CARDIGAN TOM AJOUR DENIM g7Tz0w8 Cardigan TAILOR CARDIGAN TOM AJOUR DENIM g7Tz0w8 Cardigan TAILOR CARDIGAN TOM AJOUR DENIM g7Tz0w8 Cardigan TAILOR CARDIGAN TOM AJOUR DENIM g7Tz0w8
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Strikket Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram