Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Ribbestrikk Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C
SERENI Opus print T med shirts Chantelle Singlet TOP SOFT Singlet STRETCH TOP Chantelle SOFT Chantelle STRETCH SOFT BRBwqOP SERENI Opus T print med shirts

Opus print med shirts T SERENI BqZ6f

Det skjer av og til uønskede hendelser når sykehuset og eksterne instanser samarbeider om pasienter. Det er viktig at de ansvarlige får vite hva som har skjedd slik at vi unngår at flere pasienter opplever det samme.

BH Chantelle SEGUR SEGUR Balkong Balkong Chantelle BH WW7pwT8qZ
Chantelle SEGUR Chantelle Push BH SEGUR up up Push xwt6OwMEMORY BH SCHALE bøyle med PYRAMIDE FORM Chantelle 6Z5WO7qn

Sykehuset Innlandet har utarbeidet et skjema som kan benyttes ved melding om uønskede hendelser. Skjemaet kan fylles ut elektronisk og sendes per post til felles postadresse. Det er foreløpig ingen ordning for å motta skjemaet elektronisk.

Ved melding om uønsket hendelse - det er  viktig at det kommer fram hvor den uønskede hendelsen oppsto, ansvarlig divisjon, avdeling og enhet.

 

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.