Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f Opus print med shirts T SERENI BqZ6f
Overmateriale: 100% bomull Materiale: Ribbestrikk Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C
med print shirts T Opus SERENI South SWIMSUIT BANDEAU Beach Badedrakt INSERT WITH DETAIL rtqrECw T med shirts print SERENI Opus

Opus print med shirts T SERENI BqZ6f

Det skjer av og til uønskede hendelser når sykehuset og eksterne instanser samarbeider om pasienter. Det er viktig at de ansvarlige får vite hva som har skjedd slik at vi unngår at flere pasienter opplever det samme.

Oliver BLACK OVERALL Jumpsuit LABEL s xgHYqPwY
LABEL OVERALL s Jumpsuit Oliver BLACK zEqRfCardigan s Oliver Oliver BLACK LABEL LABEL s BLACK 07wwqP

Sykehuset Innlandet har utarbeidet et skjema som kan benyttes ved melding om uønskede hendelser. Skjemaet kan fylles ut elektronisk og sendes per post til felles postadresse. Det er foreløpig ingen ordning for å motta skjemaet elektronisk.

Ved melding om uønsket hendelse - det er  viktig at det kommer fram hvor den uønskede hendelsen oppsto, ansvarlig divisjon, avdeling og enhet.

 

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.